Tipărire
Accesări: 9575

Oportunitățile de finanțare din partea Uniunii Europene, sunt în acest moment incredibile, și anume fermierii din România își pot achiziționa acum, cositoarea Brielmaier cu fonduri nerambursabile de până la 90% din valoarea utilajului.

Pentru a înlătura orice fel de urmă de îndoială și pentru a răspunde celor care sunt sceptici, oferim câteva clarificări privind posibilitatea accesării fondurilor nerambursabile, la cota amintită anterior și anume: fermierul care își propune achiziția utilajelor noastre printr-un proiect de investiții, finanțat din fonduri PNDR, poate ajunge la 90% finanțare nerambursabilă, dacă întrunește una dintre următoarele condiții: solicitantul are vârsta sub 40 ani sau exploatația se află în zonă montană sau exploatația este ecologică (în conversie sau certificată).

Pentru informații suplimentare privind achiziția cositoarelor Brielmaier cu fonduri nerambursabile, nu ezitați să ne contactați.

Specialiștii nostrii vă stau la dispoziție pentru sprijin la întocmirea documentațiilor și la implementarea proiectelor.

Phone0744 889 349