Noutăți:

8 aprilie 2020
Motocositoare la mâna a doua

mai multe detalii ...Avem 21 vizitatori și nici un membru online


CALITATEA ne diferențiază,

 

PERFORMANȚA ne evidențiază,

INOVAȚIA ne definește,


Experiența de peste 20 ani în producția de motocositoare și accesorii inovative, eforturile continue de cercetare-dezvoltare, sunt motivele pentru care cositoarea Brielmaier este incontestabil "Specialistul german pentru gospodărirea celor mai dificile terenuri"

Pajiștile montane, terenurile înclinate, chiar și terenuri umede sau mlăștinoase, se pot gospodării foarte ușor, cu utilajele Brielmaier.

Motocositoarea germană Brielmaier oferă soluţii extrem de eficiente pentru gospodărirea pajiștilor. Sute de clienţii satisfăcuţi din: Austria, Elveţia, Italia,  România, multe alte țări din Europa și de peste ocean, confirmă faptul că motocositoarea Brielmaier este, fără doar şi poate, cel mai robust şi inteligent mod de abordare a terenurilor care până acuma nu puteau fi cosite decât manual. „Este nevoie să te convingi singur, să o vezi în acţiune, altfel nu-ţi poţi imagina că există un astfel de concept revoluţionar” sau „Este o plăcere să lucrezi cu această cositoare” sunt doar câteva dintre afirmațiile clienţilor noștri. Producătorul german declară: „Faptul că utilajele noastre reusesc, din ce în ce mai mult, să uimeasca si să surprindă extrem de plăcut, ne motivează în munca noastră zilnică. Animaţi de mulţumirea clienţilor noştrii, ne străduim să le oferim în continuare un utilaj de cea mai înaltă calitate pentru gospodărirea optimă a terenurilor dificile”.

Informații de contact

Home  Magazin 

 Email  info@cositoarea.com

Phone 0744 889 349

Facebook Twitter GPlus

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.